Spor din pakke nemt med Postnord, DAO, GLS og Bring her

5 fantastiske ideer til en uforglemmelig børnefest!

Denne artikel er lavet i samarbejde med LejDetHer.dk

Børnene vil elske en farverig og festlig dag, og intet er mere tilfredsstillende end at se dit barn smile og have det sjovt. Arranger en mindeværdig børnefest for din søn eller datter med deres kammerater!

Oplev en magisk børnefest!

Prøv disse 5 ideer:

  • Vælg et sjovt tema for festen
  • Server popcorn som startsnack
  • Blæs balloner op, når gæsterne ankommer
  • Organisér morsomme aktiviteter
  • Afslut med is som dessert

Vælg et sjovt tema for festen Skab en eventyrlig stemning med et kendt tema, som børnene kan genkende. Forestil dig børnenes begejstring! Skab en cirkusstemning i din have eller stue. Lej et telt og pynt med farvestrålende tæpper, sæt borde og stole op som i et cirkus.

Server popcorn som startsnack Børn elsker popcorn, og det passer perfekt til cirkustemaet. Stil en popcornmaskine op ved indgangen, og byd velkommen med frisklavede popcorn.

Blæs balloner op, når gæsterne ankommer En børnefest kan blive livlig. Lad børnene slappe af og se på, mens du puster farverige balloner op. Overvej at leje en ballonpumpe for at spare energi.

Organisér morsomme aktiviteter Indfør sjove spil som flødebollekast. Afhold det i "cirkusteltet" og opdel børnene i hold. Vær klar med forskellige spil og aktiviteter gennem dagen.

Afslut med is som dessert Børn elsker is. Gør det endnu sjovere ved at tilbyde softice i forskellige farver og lad børnene vælge deres egne toppings.

Gør børnefesten uforglemmelig og omtalt i lang tid! Dit barn vil være overbegejstret!

Besøg LejDetHer.dk for at arrangere den perfekte børnefest for din søn eller datter!