Spor din pakke nemt med Postnord, DAO, GLS og Bring her

Skab en fest hvor hver gæst deltager aktivt!

Denne artikel er lavet i samarbejde med LejDetHer.dk

Har du prøvet det, når du føler, du har stablet årets fest på benene med spil, en overflod af underholdning, høj musik, et danseområde, udsøgt mad og drikke, men alligevel ser dine gæster ud til at holde sig tilbage fra alt det, du har forberedt? Du undrer dig over, om de ikke er interesserede, eller måske bare har en off-dag. Der er altid et par, der foretrækker at blive siddende – SÅDAN FÅR DU ALLE ENGAGERET i de planlagte aktiviteter og SKABER DEN MEST UNDERHOLDENDE FEST!

Og os kvinder, vi lægger vægt på, at ALLE deltager og nyder vores fest, ikke sandt? :D

3 enkle råd:

 1. Vær klar med ALT inden dine gæster ankommer. Uanset hvor du holder din fest, indendørs eller udendørs, sørg for at have alle aktiviteterne klar.

 2.  
 3. Fordel dem gerne, så der er forskellige aktivitetsområder rundt omkring.

 4.  
 5. Tænk på dine gæster – hvad elsker de? Hvad motiverer dem til at rejse sig fra stolen?

 6.  
 7. Selvom du er vært og arrangør, bliver din fest kun en succes, hvis dine gæster fortæller dig det!

 8.  
 9. Jeg inkluderede disse aktiviteter, fordi jeg vidste, de ville appellere til alle jeg havde inviteret:

Aktivitetsvæg – et sikkert hit! Jeg bestilte den fra Lejdether.dk og tilføjede en dekorationspakke, der matchede min fests tema.

Konkurrenceelementet er vigtigt for mine gæster. Derfor lejede jeg en buzzerknap med lys og lyd – det bragte virkelig liv til konkurrencerne!

Da mine gæster kan lide unikke og nye oplevelser, sørgede jeg for nogle usædvanlige aktiviteter. Eksempelvis lejede jeg en træbuk til lassokast – en ny og sjov oplevelse for os alle!

Dart er altid en favorit, en aktivitet der altid er i gang.

Selvom jeg ønskede at få folk op at stå, havde jeg også sørget for siddeaktiviteter. Jeg placerede et par vendespil på bordene, der også fungerede godt som drukspil senere på aftenen.

Endnu et smart råd: Lej dine festrekvisitter!

Jeg hørte om Lejdether.dk fra en kollega og besluttede at prøve det. Her kan du leje alt, hvad du behøver til din fest, så du undgår at købe nye ting, som du sjældent bruger.

Fra Lejdether.dk lejede jeg:

 • Telt
 • Varmelamper
 • Aktivitetsvæg
 • Buzzerknap
 • Træbuk til lassokast
 • Dartspil
 • Vendespil
 • Slush ice maskine
 1. Gør det klart i din invitation, hvilken type fest du inviterer til Når du sender invitationer ud, beskriv kort, hvad gæsterne kan forvente.

Gratis tip, som jeg skrev til mine gæster: ”Du er inviteret til ÅRETS fest hos mig, med masser af sjove aktiviteter både inde og ude. Vi har telt og varmelamper for den hyggeligste atmosfære. Der er allerede gang i legene og aktiviteterne, når du træder ind, og grillen er tændt med kolde drinks – DET BLIVER EN SJOV FEST!”

Et hit blandt mine gæster var den fantastiske slush ice maskine, jeg havde lejet! Det var en stor succes og passede perfekt til min fest. En slush ice maskine vil jeg helt sikkert leje igen til fremtidige fester. Den passer til enhver anledning!

Min fest blev en succes, fordi jeg fik ALLE mine gæster op af stolene til at prøve alle aktiviteter!