Spor din pakke nemt med Postnord, DAO, GLS og Bring her

Valget af et tema til festen er afgørende

Denne artikel er lavet i samarbejde med LejDetHer.dk

Valget af et tema er afgørende for at skabe en mindeværdig fest!

Forestil dig glæden hos dine ansatte, når de møder ind mandag morgen efter årets firmafest og stråler af begejstring, fordi det var den mest fantastiske fest, de nogensinde har deltaget i. Er det ikke motivation nok til at gå all in og arrangere den ultimative sommerfest for dit team? Forestil dig en hawaiiansk temafest – det er det helt store hit lige nu! Det er så enkelt!

Vi har allerede planlagt din hawaiianske fest for dig! Forestil dig, at dine ansatte træder ud på jeres store grønne område, som nu er forvandlet til en gigantisk strand. Overalt er der palmetræer i forskellige stilarter og størrelser, og store bannere med strand- og klippemotiver skaber den perfekte illusion af en ægte hawaiiansk strand. Centralt placeret finder I bambusbaren, hvor de mest forførende drinks bliver serveret i kokosnødder og pyntet med farverige hawaii-paraplyer.

Når aftenen falder på, fortsætter festen i kantinen, hvor store bannere med smukke solnedgange skaber en magisk stemning. Palmetræer i forskellige størrelser fuldender atmosfæren. I lokalets to ender er der opsat en bambusbar og en træbar. I bambusbaren fortsætter de eksotiske drinks, mens træbaren serverer lækre softice i farvestrålende hawaii-inspirerede bægre. Hver gang der serveres en softice, får gæsterne også en hawaiiansk blomsterkrans. Festen og hawaii-temaet er i centrum!

Kan du fornemme den hawaiianske stemning, som dine ansatte vil opleve? Er du klar til at skabe denne hawaiianske feststemning til firmaets sommerfest 2022?

Gør forberedelsen af din hawaiianske fest nem for dig som arrangør! Lej alt, hvad du behøver til årets sjoveste, vildeste og mest omtalte hawaiianske fest hos LejDetHer.dk. Du behøver ikke løfte en finger! Besøg hjemmesiden og bestil alt, hvad du behøver for at gøre din hawaiianske fest til årets bedste firmafest med det mest fantastiske hawaii-tema.

Sociale arrangementer skaber energi og glæde i hverdagen. Alle ønsker glade og engagerede medarbejdere, så hvorfor ikke konstant stræbe efter at skabe de bedste forhold for dit team? Og det er netop, hvad et tema gør – skaber stemning, sørger for sammenhæng med årstiden og temaet, og sikrer en festlig atmosfære fra start til slut af festen.

Rigtig god fest!