Spor din pakke nemt med Postnord, DAO, GLS og Bring her

Nyt og spændende vinabonnement

Denne artikel er lavet i samarbejde med Vinbamsen.dk

Danskerne har en kendt forkærlighed for vin, ofte ledsaget af en aura af snobbede beskrivelser. To vinentusiaster fra Sjælland har nu besluttet sig for at udfordre status quo og præsentere vin på en forfriskende ny måde gennem det, de kalder "Verdens Nemmeste Vinabonnement."

Vinbamsen, som Sam & Veronica står bag, er resultatet af en frustration over de eksisterende, komplekse vinabonnementsordninger. De ønskede at tilbyde en mere tiltalende, legende og ligetil service. De skabte et abonnement, som tilpasser sig selv til den enkelte vinkundes behov, fremfor de sædvanlige 6-12 flasker, og har taget afstand fra den pretentiøse kultur, der ofte omgærder vinkendskab.

Vinbamsen er en imaginær anmelder, der siger det, alle tænker, men som få tør udtrykke.

Det er en simpel sandhed, at de fleste af os ikke er professionelle sommelierer eller vinskribenter.

Hos Vinbamsen er det centrale budskab, at glæden ved vin ikke kræver forhåndskendskab. Deres vision har været at skabe en service, der forbedrer alle og enhvers vinoplevelse, uanset deres viden om emnet.

Sam & Veronica har håndplukket de fineste vine ved at samarbejde med de bedste vinhandlere i landet, sikrende en ubesværet kvalitetsoplevelse for abonnenterne.

Desuden, for dem der ikke er store vinentusiaster, tilbyder Vinbamsen gavekort gennem deres hjemmeside – en ideel gave, der vil blive modtaget positivt af venner, familie eller måske en lidt sur chef.

Nedenfor er et par udvalgte, satiriske anmeldelser af vine, som vil imponere dig – og det er ikke kun vinene, der vil tage pusten fra dig.

FOOTSTEPS ZINFANDEL RESERVE, RØDVIN

Denne vin imponerer med sin kraftige smag, som måske kan beskrives som krydret. Der bliver endda nævnt kanel blandt selskabet, noget jeg ikke er sikker på. For mig er kanel synonymt med risengrød eller FIREBALL – en vild oplevelse! Denne vin er imødekommende, fyldig og blød, og etiketten er værd at fremhæve – rygter siger, det er Quentin Tarantino, der har designet den, med Leonadro DiCaprio og Brad Pitts fodaftryk i sandet.

SILVERBOOM CHARDONNAY SPECIAL RESERVE 2019, HVIDVIN

Lad mig introducere et nyt koncept: Regnbueis! Konceptet involverer at drikke en hvidvin, en rosé og en rødvin i træk. Dette forsøg viste sig at være strålende med netop denne vin. Denne hvidvin er i sig selv ret fremragende, men den når nye højder, når den kombineres med dens søskende, hvilket førte til en festlig aften i haveforeningen og en overflod af tomme flasker dagen efter.